Van Homoet kamer

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare kamers.

Van Homoet kamer is beschikbaar voor de geselecteerde data.

Bel ons of stuur een e-mail indien de kamer niet op de door u gewenste datum beschikbaar is. Of kijk bij één van onze andere stijlvolle kamers!

De Van Homoet kamer is een warme en klassieke kamer. Deze kamer heeft twee eenpersoonsbedden die, indien gewenst, tegen elkaar kunnen worden geschoven.
De kamer beschikt over internet-tv, airconditioning en een kluisje, en is via een doorloopgang met een separaat toilet en een badkamer verbonden aan de Van Bylandt kamer. Onder de regendouche geniet u van een fantastisch uitzicht op de Langeraktoren van Kasteel Doornenburg.

De Van Homoet en Van Bylandt kamer zijn vanwege de gedeelde badkamer en het toilet uitermate geschikt voor een gezin met maximaal twee kinderen of twee bevriende stellen en zijn zowel samen als ook afzonderlijk te boeken.

In het hele pand is gratis wifi beschikbaar. Op de gang is een pantry waar u gebruik kunt maken van koffie, thee, water en frisdrank. Bovenaan de trap is een leeshoek en buiten bij de veeschuur hebben we een terras gecreëerd waar u heerlijk van de zon en het uitzicht kunt genieten.

Prijs van de kamer: 125 per nacht

Details

  • Gasten: 2
  • Bekijken: U heeft zicht op de binnenplaats van kasteel Doornenburg.
  • Grootte: 20m²
  • Type Bed: 2x Eenpersoonsbedden
  • Categorieën: Kamers

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare kamers.

Van Homoet kamer is beschikbaar voor de geselecteerde data.